Мар. 182024
 

Уважаеми родители, щастливи сме да споделим с Вас за нов успех на наши талантливи деца. Пламена, Васислава и Дария от 4 А група участваха в Национален конкурс за детско творчество “С България в сърцето“ 2024 г. и получиха поредното признание за отлични постижения. Конкурсът е организиран от Кметство Шипка, под патронажа на кмета на гр. Шипка Василка Панайотова, в партньорство с Общински театър „ Любомир Кабакчиев“ гр. Казанлък и Военен клуб гр. Казанлък. Конкурсът има две основни цели:
– Да разпали родолюбиви чувства у българските деца, гордост и преклонение пред славната българска история, великолепието на българската природа, уникалността на българския фолклор и народните ни танци, и богатото българско литературно наследство.
– Откриване, изява и популяризиране на талантливи деца, с оглед тяхната ранна професионална ориентация в сферата на изкуствата.
Прекрасното вокално изпълнение на триото е отличено с поощрение за изпълнението им на патриотична песен. Над 200 деца от 41 населени места се включиха в третото издание на конкурса, посветен на националния празник на страната Трети март.

Поздравления и пожелание за нови успехи!